- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Lietuvoje jau galima atsiskaitinėti “Android Market”

Autorius: veidas.lt | 2011 05 22 @ 11:00 | Technologijos | No Comments

Scanpix

Praėjusią savaitę Lietuvoje kartu su dar 98 pasaulio šalimis buvo leista atsiskaitinėti už „Android Market“ programėles debetinėmis ir kreditinėmis banko kortelėmis. Nuo šiol „Android“ programėles galima pirkti 113 šalyse visame pasaulyje, jų tarpe taip pat yra visos Lietuvos kaimyninės šalys.

Už parduotuvėje pasirodžiusias mokamos programėlės Lietuvoje galima atsiskaitinėti vietine valiuta. Lito pasirinkimas vartotojams leidžia daug lengviau įvertinti tikrąją programėlių vertę. Jų kaina svyruoja nuo keleto iki kelių dešimčių litų.

Be to, „Google“ kompanija, norėdama dar labiau palengvinti apsipirkimą, pradėjo naujai rūšiuoti programėles. Dabar galima rinktis iš populiariausių mokamų, populiariausių nemokamų, redaktorių geriausiai įvertintų ir daugiausiai uždirbusių programėlių. Toks sprendimas leis vartotojams nepasimesti 350 tūkst. programėlių jūroje ir rasti iš tikro įsigijimo vertus produktus.

Norint pradėti pirkti programėles „Android Market“ parduotuvėje, prisijungus prie savo paskyros reikia nurodyti pagrindinius banko kortelės duomenys –banko kortelės numerį, galiojimo datą, apsaugos kodą, vardą ir pavardę. Šiuo metu „Android“ programėlių parduotuvėje galima atsisiųsti daugiau nei 350 tūkst. programėlių „Android“ operacinei sistemai, tai antra pagal dydį programėlių parduotuvė po „Apple App Store“ su daugiau nei 400 tūkst. programėlių „iPhone“ telefonams.

technologijos.lt

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/56912

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.