- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Prancūziški pyragaičiai su obuoliais

Autorius: veidas.lt | 2010 04 01 @ 14:20 | Kulinarija | No Comments

6 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
Šaldytos sluokniuotos tešlos 350 g
Obuolių 3
Sviesto 25 g
Rudojo cukraus 25 g
Cukraus pudros 25 g

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių C temperatūros. Atšildytą sluoksniuotą tešlą supjaustykite į 6 maždaug 15 x 20 cm dydžio gabaliukus. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais ir grupelėmis po 4–5 sudėkite ant tešlos. Obuolių viršų patepkite ištirpintu sviestu, pabarstykite ruduoju cukrumi. Pyragaičius sudėkite į skardą ir kepkite apie 15 min., kol gražiai apskrus. Atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/prancuziski-pyragaiciai-su-obuoliais

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.