- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Prancūziški pyragaičiai su obuoliais
Autorius: veidas.lt | 2010 04 01 @ 14:20 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
Šaldytos sluokniuotos tešlos | 350 g |
Obuolių | 3 |
Sviesto | 25 g |
Rudojo cukraus | 25 g |
Cukraus pudros | 25 g |
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių C temperatūros. Atšildytą sluoksniuotą tešlą supjaustykite į 6 maždaug 15 x 20 cm dydžio gabaliukus. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais ir grupelėmis po 4–5 sudėkite ant tešlos. Obuolių viršų patepkite ištirpintu sviestu, pabarstykite ruduoju cukrumi. Pyragaičius sudėkite į skardą ir kepkite apie 15 min., kol gražiai apskrus. Atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/prancuziski-pyragaiciai-su-obuoliais
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.