- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Kriaušių ir bruknių uogienė
Autorius: veidas.lt | 2010 10 09 @ 09:48 | Kulinarija | No Comments
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| bruknių | 2 kg |
| kriaušių | 2 kg |
| cukraus | 1 kg |
| gvazdikėlių | 3 vnt. |
| cinamono | žiupsnelio |
Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies 10 min. Tada nupilkite susidariusias sultis, į jas suberkite kubeliais pjaustytas kriaušes. Virkite, kol kriaušės suminkštės. Sudėkite bruknes, prieskonius, viską užvirinkite. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius ir uždarykite.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/kriausiu-ir-brukniu-uogiene
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.