- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Konservuoti agurkai ir patisonai
Autorius: veidas.lt | 2011 01 01 @ 10:25 | Kulinarija | No Comments
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| 1 l stiklainiui: | |
| nedidelių agurkėlių | 450 g |
| patisono | 150 g |
| česnako skiltelės | |
| krieno lapo | |
| krapų, petražolių | |
| gvazdikėlių | 2 |
| kvapiųjų pipirų | kelių |
| Marinatui: | |
| vandens | 1 l |
| druskos | 40 g |
| cukraus | 50 g |
| acto | šaukšto |
Patisoną perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir kartu su agurkais supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui susluoksniuokite agurkus ir patisonus. Daržoves užpilkite karštu marinatu, kad nuo viršaus liktų 2–1,5 cm, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 10 min., po to uždarykite.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/konservuoti-agurkai-ir-patisonai
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.