- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Keptos kriaušės su rikota

Autorius: veidas.lt | 2010 05 03 @ 08:47 | Kulinarija | No Comments

"Veido" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
didelių kriaušių 4
sviesto 3 šaukštų
medaus 3 šaukštų
kapotų migdolų 3 šaukštų
rikotos sūrio 100 g

Kriaušes nuplaukite, perpjaukite pusiau, susukite į foliją arba į kepimo popierių ir 15–20 min. kepkite 175 laipsnių karštumo orkaitėje. Kol kriaušės keps, dubenyje gerai išsukite sviestą, medų, migdolus. Paruoštą masę dėkite ant karštų kriaušių ir patiekite į stalą.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/keptos-kriauses-su-rikota

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.