- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Keptos kriaušės su rikota
Autorius: veidas.lt | 2010 05 03 @ 08:47 | Kulinarija | No Comments
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| didelių kriaušių | 4 |
| sviesto | 3 šaukštų |
| medaus | 3 šaukštų |
| kapotų migdolų | 3 šaukštų |
| rikotos sūrio | 100 g |
Kriaušes nuplaukite, perpjaukite pusiau, susukite į foliją arba į kepimo popierių ir 15–20 min. kepkite 175 laipsnių karštumo orkaitėje. Kol kriaušės keps, dubenyje gerai išsukite sviestą, medų, migdolus. Paruoštą masę dėkite ant karštų kriaušių ir patiekite į stalą.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/keptos-kriauses-su-rikota
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.