- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Įdarytos saldžiosios paprikos

Autorius: veidas.lt | 2010 04 12 @ 10:59 | Kulinarija | No Comments

"Veido" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
Saldžiųjų paprikų 9
Morkų 2
Svogūno 1
Česnako 4 skiltelių
Ryžių 1 stiklinės
Aliejaus  
Druskos, pipirų  
Petražolių  
Grietinės 200 g
Miltų žiupsnelio
Sultinio 2 šaukštų
Pomidorų padažo 2 šaukštų

Ryžius išvirkite. Svogūną susmulkinkite, apkepkite aliejuje, sudėkite kubeliais pjaustytas morkas, kepkite dar 2 min. Įdėkite vieną smulkiai pjaustytą papriką, kapotą česnaką ir maišydama troškinkite dar 2 min. Ryžius sumaišykite su apkeptomis daržovėmis, įberkite druskos, pipirų, žalumynų. Išmaišykite. Paruoškite padažą: miltus apkepkite, praskieskite sultiniu, įdėkite grietinės, pomidorų padažo, užvirinkite. Nupjaukite saldžiųjų paprikų “kepurėles”, išimkite sėklas ir nuplikykite verdančiu vandeniu, pripildykite daržovių įdaro, sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą, apliekite padažu ir troškinkite 20–30 min. Patiekdama palaistykite susidariusiu padažu, papuoškite žalumynais.

Daugiau šia tema:
  • Nėra panašių straipsnių.

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/idarytos-saldziosios-paprikos

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.