- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Įdarytos kaliaropės
Autorius: veidas.lt | 2010 12 20 @ 12:23 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
kaliaropių | 800 g |
aliejaus | |
grietinės | 1 stiklinės |
kvietinių miltų | |
druskos | |
Įdarui: | |
obuolių | 2-3 |
morkos | 1 |
grybų | 250 g |
svogūnų | 2 |
pomidorų | 2-3 |
kiaušinio | 1 |
aliejaus | |
grietinės | 4 šaukštų |
druskos, pipirų |
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite aliejuje, sudėkite virtus maltus grybus, stambiai tarkuotą morką, griežinėliais pjaustytus pomidorus ir troškinkite, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberkite stambiai tarkuotus obuolius, įmuškite kiaušinį, įberkite pipirų, druskos, išmaišykite. Patiekite su grietine. Viršų apibarstykite susmulkintais krapais.
Kaliaropes nulupkite. Vidų išgremžkite, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Pridėkite įdaro, sudėkite į kepimo indą, įpilkite aliejaus, apibarstykite miltais ir troškinkite, kol suminkštės.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/idarytos-kaliaropes
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.