- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Įdarytos kaliaropės

Autorius: veidas.lt | 2010 12 20 @ 12:23 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
kaliaropių 800 g
aliejaus  
grietinės 1 stiklinės
kvietinių miltų  
druskos  
Įdarui:  
obuolių 2-3
morkos 1
grybų 250 g
svogūnų 2
pomidorų 2-3
kiaušinio 1
aliejaus  
grietinės 4 šaukštų
druskos, pipirų  

Įdarui smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite aliejuje, sudėkite virtus maltus grybus, stambiai tarkuotą morką, griežinėliais pjaustytus pomidorus ir troškinkite, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberkite stambiai tarkuotus obuolius, įmuškite kiaušinį, įberkite pipirų, druskos, išmaišykite. Patiekite su grietine. Viršų apibarstykite susmulkintais krapais.

Kaliaropes nulupkite. Vidų išgremžkite, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Pridėkite įdaro, sudėkite į kepimo indą, įpilkite aliejaus, apibarstykite miltais ir troškinkite, kol suminkštės.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/idarytos-kaliaropes

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.