- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Daržovės sluoksniuotoje tešloje

Autorius: veidas.lt | 2010 05 20 @ 12:51 | Kulinarija | No Comments

"Veido" archyvas

10 porcijų reikės:

Produktai Kiekis
šaldytos sluoksniuotos tešlos 1 pakuotės
fermentinio sūrio 100 g
kietai virtų kiaušinių 3
rūkyto kiaulienos kumpio arba kalakuto krūtinėlės 150 g
svogūno 1
krapų 1 ryšelio
kiaušinio aptepti 1
druskos, pipirų  
kmynų  

Paruoškite įdarą: pirmiausia išvirkite kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais. Kiaulienos kumpį arba kalakuto krūtinėlę bei sūrį ir svogūną taip pat supjaustykite kubeliais, krapus susmulkinkite. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, kmynais ir išmaišykite. Atšildytą tešlą išvyniokite ir suformuokite stačiakampį. Ant tešlos sudėkite paruoštą įdarą ir gražiai suvyniokite, užspauskite kraštus. Kepinį dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paviršių aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30–40 min.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/darzoves-sluoksniuotoje-tesloje

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.