- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Balandėliai su grybais
Autorius: veidas.lt | 2010 09 24 @ 16:05 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
baltagūžio kopūsto | 500 g |
šviežių grybų | 300 g |
svogūnų | 2 |
sviesto | 2 šaukštų |
grietinės | 2 stiklinių |
krapų, petražolių | |
druskos, pipirų | |
aliejaus |
Išpjaukite kopūsto šerdį. Kopūsto gūžę panardinkite į verdantį vandenį 5 min. Išskirstykite lapus, storąsias lapo dalis nupjaukite. Grybus susmulkinkite, sumaišykite su pakepintais smulkintais svogūnais, viską kartu apkepinkite, įberkite druskos, pipirų. Paruoštą įdarą dėkite į kopūstų lapus ir suvyniokite. Balandėlius apkepkite su sviestu iš abiejų pusių, tada dėkite į kepimo indą, apliekite grietine, pašaukite į karštą orkaitę ir troškinkite 30–40 min. Papuoškite žalumynais.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/balandeliai-su-grybais
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.