- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Balandėliai su grybais

Autorius: veidas.lt | 2010 09 24 @ 16:05 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
baltagūžio kopūsto 500 g
šviežių grybų 300 g
svogūnų 2
sviesto 2 šaukštų
grietinės 2 stiklinių
krapų, petražolių  
druskos, pipirų  
aliejaus  

Išpjaukite kopūsto šerdį. Kopūsto gūžę panardinkite į verdantį vandenį 5 min. Išskirstykite lapus, storąsias lapo dalis nupjaukite. Grybus susmulkinkite, sumaišykite su pakepintais smulkintais svogūnais, viską kartu apkepinkite, įberkite druskos, pipirų. Paruoštą įdarą dėkite į kopūstų lapus ir suvyniokite. Balandėlius apkepkite su sviestu iš abiejų pusių, tada dėkite į kepimo indą, apliekite grietine, pašaukite į karštą orkaitę ir troškinkite 30–40 min. Papuoškite žalumynais.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/balandeliai-su-grybais

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.