- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Aguročių ir varškės užkandis

Autorius: veidas.lt | 2010 04 01 @ 14:02 | Kulinarija | No Comments

10 porcijų reikės:

Produktai Kiekis
Aguročių 10
Svogūno 1
Grūdėtosios barškės 400 g
Vyno acto 1/2 stiklinės
Aliejaus 1/2 stiklinės
Smulkintų mairūnų 1/2 šaukštelio
Druskos, pipirų  

Aguročius išvirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite, supjaustykite plonomis riekelėmis. Jas sudėkite į gilesnę salotinę, apliekite actu, aliejumi, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, mairūnus ir palikite pastovėti 30–40 min. Patiekite su grūdėtąja varške.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/agurociu-ir-varskes-uzkandis

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.