- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Aguročių ir varškės užkandis
Autorius: veidas.lt | 2010 04 01 @ 14:02 | Kulinarija | No Comments
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| Aguročių | 10 |
| Svogūno | 1 |
| Grūdėtosios barškės | 400 g |
| Vyno acto | 1/2 stiklinės |
| Aliejaus | 1/2 stiklinės |
| Smulkintų mairūnų | 1/2 šaukštelio |
| Druskos, pipirų |
Aguročius išvirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite, supjaustykite plonomis riekelėmis. Jas sudėkite į gilesnę salotinę, apliekite actu, aliejumi, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, mairūnus ir palikite pastovėti 30–40 min. Patiekite su grūdėtąja varške.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/agurociu-ir-varskes-uzkandis
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.