- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

„Vana Tallinn“ – geriausias likeris pasaulyje

Autorius: veidas.lt | 2010 12 09 @ 12:04 | Aktualijos,Kulinarija | No Comments

„Vana Tallinn“ pripažintas geriausiu likeriu pasaulyje ir apdovanotas aukso medaliu prestižiniame tarptautiniame gėrimų konkurse „International Wine and Spirit Competition Quality Award 2010“, kuriame ekspertai iš viso pasaulio vertino vyno ir spiritinių gėrimų savitumą ir kokybę. „Vana Tallinn“ šiame konkurse taip pat pelnė „Išskirtinių standartų kūrėjo“ titulą.
„Gerai žinomo likerio „Vana Tallinn“ pergalė yra labai svarbus įvertinimas visam LIVIKO personalui, kuris sukūrė ir gamina šį produktą jau 50 metų. Antrą kartą gautas aukščiausias apdovanojimas dar kartą patvirtina produkto išskirtinę kokybę. Komisija „Vana Tallinn“ likerį apibūdino kaip išskirtinį gėrimą, pasižymintį citrusinių vaisių, irisų, karamelės ir šiltų prieskonių aromatu. Jį ragaujant burnoje juntamos romui būdingos kokosų ir migdolo riešutų skonio natos. Pasak komisijos, tai geriausias vanilės ir citrusinių vaisių skonio derinys pasaulyje.
„Vana Tallinn“ – vienas iš daugiausiai parduodamų likerių Baltijos ir Skandinavijos šalyse, Rusijoje bei eksportuojamas į JAV ir daugelį Europos valstybių. Per savo gyvavimo istoriją LIVIKO pagamino daugiau nei 90 milijonų butelių likerio „Vana Tallinn“.

Daugiau šia tema:
  • Nėra panašių straipsnių.

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/%e2%80%9evana-tallinn%e2%80%9c-%e2%80%93-geriausias-likeris-pasaulyje

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.