- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

„Sony“ gali tapti „Apple iPhone 5“ ekranų tiekėju

Autorius: veidas.lt | 2012 06 02 @ 18:02 | IT naujienos | No Comments

Internetinio portalo „DigiTimes“ teigimu, japonų kompanija „Sony“ gali tapti vienu iš kompanijos „Apple“ tiekėjų. Tvirtinama, jog „Sony“ gamins komponentus naujajam „iPhone“, o jei tiksliau – „Retina“ technologinius reikalavimus atitinkančius ekranus.

 

Naujuose ekranuose jutiklinis sluoksnis bus „sulietas“ su ekrano šviesos filtru, taigi tokie ekranai leis telefonų gamintojams sukurti daug plonesnius mobilius įrenginius. Tiesa, tokius ekranus pagaminti yra žymiai sunkiau, nei naudojamus dabartiniuose išmaniuosiuose telefonuose.

Kaip žinia, „Apple“ reikia daugybės tokių ekranų, todėl modernių ekranų gamyba greičiausiai užsiims ne tik viena „Sony“. Tokios kompanijos, kaip „Sharp Corp.“, „Toshiba Mobile Display“ ir „LG Display“ jau gamina „Apple“ būtinus komponentus. Tikimasi, jog bendros visų kompanijų pajėgos padės „Apple“ išleisti „iPhone 5“ jau šį rudenį.

Beje, penktosios kartos „iPhone“ atsirasiančius ekranus gamina ir kai kurios kitos firmos, kurios nebendrauja su „Apple“. Galima spėti, jog jei „Apple“ pavyks tokius gauti jau iki šio rudens, tai rinkoje turėtume sulaukti ir kitų gamintojų išmaniųjų telefonų, kurie galės pasigirti dėl naujojo ekrano suplonėjusiu korpusu.

technologijos.lt

Daugiau šia tema:
  • Nėra panašių straipsnių.

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/%e2%80%9esony%e2%80%9c-gali-tapti-%e2%80%9eapple-iphone-5%e2%80%9c-ekranu-tiekeju

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.