- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

„Sharp“ pristatė antrosios kartos „Big Pad“ monitorius

Autorius: veidas.lt | 2014 02 07 @ 09:00 | IT naujienos | No Comments


ISE 2014“ parodoje „Sharp“ kompanija paskelbė, pradedanti prekybą nekantriai lauktos antrosios kartos „BIG PAD“ jutiklinių monitorių serija.

Dėl patobulintų sprendimų ir naujų funkcijų „BIG PAD“ monitoriai tampa dar labiau geidžiamesniais prietaisais, kuriuos galima naudoti susirinkimų, konferencijų, paskaitų ar projektus vykdančių grupių susitikimų metu. Puikiai tinkančius daugelyje komercinio ir viešojo sektoriaus sričių „BIG PAD“ monitorius galima naudoti kaip mokomąsias ir pristatymų priemones arba kaip interaktyviąją darbo erdvę.

„Nuo įvedimo į rinką 2012 m. „BIG PAD“ monitoriai yra ypač populiarūs ir džiaugiasi nuolatiniu mūsų klientų dėmesiu. Šie prietaisai, tradicinius posėdžius, susitikimus ar konferencijas pavertę interaktyviais ir įdomiais renginiais, turi įtakos ne tik jų patrauklumui, tačiau visų pirma efektyvumui.  Dvejus metus ieškojome būdo, kuris leistų patobulinti mūsų „BIG PAD“ monitorius, ir sukūrėme naujus šių monitorių modelius. Jų valdymas yra dar paprastesnis, o naudojimas patogesnis“,  – sakė Christian Schwaiger, „Sharp Visual Solutions Europe“ vice prezidentas.

Pristatytieji „BIG PAD“ monitoriai turi naujų funkcijų. Pavyzdžiui, jie leidžia tuo pat metu rašyti keturiems vartotojams, o informacija galima dalintis su susirinkimo dalyviais, kurie dalyvauja jame nuotoliniu būdu. Tai yra puikus grupinio darbo metodas, leidžiantis pasiekti didesnį darbo efektyvumą, kuomet būtini daugelio dalyvių turimi duomenys. Uždaviniai, sprendžiami, panaudojant vieną, bendrą interaktyviąją lentą, irgi yra atliekami daug greičiau ir efektyviau.

Pagrindinės naujųjų „BIG PAD“ monitorių funkcijos  – „Advanced Model“

Kelių vartotojų naudojamas daugiataškis ekranas
Bendradarbiavimui užtikrinti, naujuose „BIG PAD“ monitoriuose tuo pat metu belaidžiais jutikliniais rašikliais gali rašyti keturi vartotojai. Kiekvieno jutiklinio rašiklio profilis, įskaitant pasirinktą spalvą, atpažįstamas nepriklausomai. Naujųjų „BIG PAD“ monitorių ekranas yra patobulintas, padidintas jo atsparumas pirštų atspaudams, įbrėžimams bei šviesos atspindžiams. Jis gali tuo pat metu atpažinti iki dešimties prisilietimo taškų.

Rašymo tikslumas
Tam, kad rašyti „BIG PAD“ monitoriuje būtų geriau, belaidžiai jutikliniai rašikliai turi integruotą spaudimo jėgos jutiklį, kuris užtikrina didesnę rašiklio kontrolę ir naujos informacijos užrašymo tikslumą. Patogesnį rašiklio valdymą garantuoja ir trys papildomo valdymo mygtukai, įskaitant ir puslapių vertimo pirmyn bei atgal mygtuką.

Naudojimas akimirksniu
Greitesnis prietaiso įsijungimas garantuoja tai, kad naujieji „BIG PAD“ monitoriai yra parengti darbui vos tik, įjungus elektros maitinimą. Tai yra puikus sprendimas darbo grupėms, dinamiškai dirbančioms besikeičiančiomis sąlygomis, kurių susirinkimai šaukiami nenumatytose, išskirtinėse situacijose. Be to, neprijungus monitoriaus prie išorinio kompiuterio, siūlomos naujos funkcijos: integruotos lentos funkcija, užprogramuotos prezentacijos rodymo režimas ir multimedijų grotuvas.

Šiuose „BIG PAD“ monitoriuose taip pat yra naujas jutiklinių funkcijų meniu, esantis ekrano rėmo priekyje. Jo dėka galima greitai pakeisti signalo šaltinį ir reguliuoti garsą, panaudojant ant prietaiso arba ant jo nuotolinio valdymo pultelio esančius mygtukus. Nauji priekyje esantys garsiakalbiai užtikrina švaresnį garsą.

Paprastas duomenų persiuntimas
Tam, kad grupės nariai galėtų gerai bendradarbiauti, nepriklausomai nuo jų buvimo tuo metu vietos,  „BIG PAD“ monitoriai leidžia lengvai belaidžiu būdu persiųsti duomenis, panaudojant „Touch Display Link 2.0“ programą. Programa leidžia persiųsti visą informaciją tarp „BIG PAD“ monitoriaus ir planšetinio kompiuterio, tradicinio kompiuterio, kitų biurų ir darboviečių, panaudojant vietinį įmonės tinklą.

Daug prijungimo lizdų
Dvi įvesties lizdų eilės leidžia prijungti „BIG PAD“ monitorių prie beveik visų jutiklinių garso ir vaizdo prietaisų ar kompiuterių.

Ekrano dydis
II kartos „BIG PAD“ monitoriai turi 60 arba 70 colių ekranus.

Kada pamatysime juos parduotuvėse?
„BIG PAD Advanced Model“ monitoriai pasirodys pardavime Europos rinkoje 2014 m. balandžio mėn.

* Perjungimas iš budėjimo režimo.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/%e2%80%9esharp%e2%80%9c-pristate-antrosios-kartos-%e2%80%9ebig-pad%e2%80%9c-monitorius

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.