- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

„ProfIT“ programinės ir kompiuterinės įrangos nuomos paslauga – norintiems dirbti efektyviai ir lanksčiai

Autorius: veidas.lt | 2014 11 17 @ 08:31 | IT naujienos | No Comments

Užsakomąsias IT paslaugas „ProfIT“ Lietuvoje ir užsienyje teikianti įmonių grupė „Penki kontinentai“ plečia paslaugų spektrą ir siūlo įmonėms programinės bei kompiuterinės įrangos nuomos paslaugą.

Grupės „Penki kontinentai“ atstovo Roberto Ragausko teigimu, paslauga patraukli, nes leidžia įmonei dirbti lanksčiai ir patogiai. „Siūlome įmonėms įrangos paketą, kurį sudaro planšetinis kompiuteris, prie jo jungiama klaviatūra bei monitorius ir prievadas stacionariai darbo vietai. Be to, į komplektą įeina reikalinga programinė įranga, įskaitant programų paketą „Microsoft Office“ ir antivirusinę sistemą. Įrangos diegimo, konfigūravimo ir priežiūros darbais taip pat pasirūpina „ProfIT“ specialistai. Toks paslaugos paketas suteikia darbuotojui daugiau mobilumo – prireikus planšetę galima transformuoti į nešiojamąjį kompiuterį, prijungiant klaviatūrą“, – sako R. Ragauskas.

Specialisto teigimu, su „ProfIT“ naudotis modernia įranga ir ją atnaujinti įmonė gali be didelių išlaidų. „Naudodamasi naujausia technine ir licencijuota programine įranga įmonė mokėtų fiksuotą mėnesinį mokestį kaip už paslaugą. Tai leistų išvengti didelių investicijų ir planuoti išlaidas. Be to, po kelerių metų seną įrenginį galima grąžinti ir pasirinkti naują be papildomų investicijų“, – tvirtina R.Ragauskas.

Be įrangos nuomos, „ProfIT“ siūlo ir priežiūros paslaugas: gedimų šalinimą, konsultacijas, periferinės įrangos priežiūrą, IT auditą ir kt. Paslaugų kokybę garantuoja beveik 20 metų darbo IT rinkose patirtis, partnerystė su pasaulinėmis lyderėmis, tarptautinio paslaugų valdymo standarto ISO 20000 ir saugumo standarto ISO 27001 reikalavimų laikymasis.

 

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/%e2%80%9eprofit%e2%80%9c-programines-ir-kompiuterines-irangos-nuomos-paslauga-%e2%80%93-norintiems-dirbti-efektyviai-ir-lanksciai

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.