- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

„Lietuvos spauda“ ir „R-kiosk“ atpigino įmokų įkainius

Autorius: veidas.lt | 2012 12 13 @ 12:56 | Verslas | No Comments

Nuo šių metų gruodžio 17 d. keičiasi įmokų įkainiai „Lietuvos spaudos“ ir „R-kiosk“ prekybos vietose. Bendras įmokų tarifas bus vienas žemiausių Lietuvoje – nuo 0,59 Lt už įmoką.

Priklausomai nuo mokėjimo būdo ir dienos Vilniuje, jo regione ir Klaipėdoje esančiose „Lietuvos spaudos“ ir „R-kiosk“ prekybos vietose įmokos tarifo dydis sieks 0,59-1,79 Lt.

„Taikome mažesnius įmokų įkainius tam, kad sureguliuotume klientų srautą tomis mėnesio dienomis, kai sulaukiame daugiausia norinčių apmokėti mokesčius ir kartu leistume klientams patiems pasirinkti, koks mokėjimo būdas bei diena jiems tinkamiausia“, – teigia UAB „Reitan Convenience Lithuania“ produktų grupės vadovas Nerijus Orvidas.

Mokėjimai už kitas sąskaitas bus priimami bendru 0,59 Lt už įmoką tarifu. Klientams, mokantiems už įmokas su „Vilniaus miesto knygele“ Vilniuje bei jo regione (Nemenčinėje, Šalčininkuose, Grigiškėse ir Trakuose) esančiuose „Lietuvos spaudos“ ir „R-kiosk“ prekybos vietose, bus taikomas 1,79 Lt įmokų tarifas.

Kioskuose „Lietuvos spauda“ ir „R-kiosk“ Klaipėdoje bus galima mokėti palankesniu tarifu priklausomai nuo mėnesio dienos: 10-25 mėnesio dienomis įmokų tarifas bus 0,59 Lt, likusiomis mėnesio dienomis sieks 0,79 Lt.

UAB „Reitan Convenience Lithuania” pirmoji Lietuvoje pradėjo bendradarbiauti su įmone BĮ „Biudžetinių įstaigų buhalterinė apskaita“ ir jos valdomose „Lietuvos spauda“ ir „R-kiosk“ prekės ženklais pažymėtose prekybos vietose jau priimamos įmokos už Vilniaus miesto darželius bei mokyklas. Prieš tai šias įmokas buvo galima pervesti tik bankiniais pavedimais.

Klientų patogumui UAB „Reitan Convenience Lithuania” valdomų prekybos vietų darbo laikas yra ilgesnis nei kitų įmokas priimančių įstaigų, o patogus atsiskaitymo už paslaugas būdas užtikrina greitą įmokų priėmimą.

„Reitan Convenience Lithuania” yra prekybos bendrovė, mūsų šalyje valdanti 286 „Lietuvos spaudos“ ir „R-kiosk“ prekės ženklais žymimas prekybos vietas. Bendrovės tikslas – frančizės principu paremta patogaus apsipirkimo parduotuvių plėtra Lietuvoje.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/%e2%80%9elietuvos-spauda%e2%80%9c-ir-%e2%80%9er-kiosk%e2%80%9c-atpigino-imoku-ikainius

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.