- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

„IFA 2012“ parodoje pristatytos „Huawei“ naujienos rudenį atkeliaus į Lietuvą

Autorius: veidas.lt | 2012 09 06 @ 15:00 | IT naujienos | No Comments


Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ ką tik įvykusios „IFA 2012“ parodos metu pristatė šio pusmečio naujienas – naująjį flagmaną „Huawei Ascend D1 Quad XL“, planšetinį kompiuterį „MediaPad 7 Lite“ ir vidutinės klasės išmanųjį telefoną „Huawei Ascend G 600“.

„Parodoje pristatytos karščiausios „Huawei“ naujienos Lietuvoje turėtų pasirodyti lapkričio mėnesį – šiuo metu priimami galutiniai susitarimai su juos platinsiančiais mobiliojo ryšio operatoriais. Tikime, kad įvairių vartotojų poreikiams skirti naujieji „Huawei“ įrenginiai sulauks nemažo pasisekimo mūsų rinkoje“, – teigia „Huawei Device“ tiekimo ir paslaugų vadovas Lietuvoje Dainius Švagždys.

„Huawei Ascend D1 Quad XL“– naujasis kompanijos flagmanas

Didelis ir galingas 4 branduolių „Huawei Ascend D1 Quad XL“ pasižymi išskirtinėmis baterijos ir ekrano savybėmis.
Didelis ekranas netapo kliūtimi kuriant lengvą ir ploną aukštos kokybės elegantišką korpusą. „Huawei Ascend D1 Quad XL“ turi platų 11,59 cm (4,5 colių) didelės raiškos IPS lietimui jautrų ekraną, perteikiantį krištolo skaidrumo vaizdą. Atnaujintos baterijos taupymo technologijos dėka sutaupoma iki 30 proc. energijos, taigi telefonas kalbant neišsikrauna iki 15 valandų, o budėjimo režime – iki 500 valandų.

Nepriekaištingas garsas sukuriamas įrenginyje įdiegto „Dolby® Mobile 3“ garso pagerinimo ir „earSmart“ balso technologijos dėka. 8 GB operatyvioji telefono atmintis „microSD“ kortelės pagalba gali būti padidinama iki 32 GB.

„MediaPad 7 Lite“ paprasta naudotis ir pradedantiesiems

Naujasis „Huawei“ planšetinis kompiuteris „MediaPad 7 Lite“ turi 7 colių (17,92 cm) WSVGA Multi-touch ekraną. Įrenginyje integruotos dvi kameros – video skambučiams skirta kamera priekyje ir gražiausias gyvenimo akimirkas fiksuojanti 3,2 megapikselių kamera įrenginio gale.

„Android 4.0“ pagrindu sukurtas „MediaPad 7 Lite“ buvo kuriamas galvojant apie pradedantįjį vartotoją, kuriam svarbus paprastumas naršant internete, susirašinėjant ir naudojantis daugialypės terpės (angl. multimedia) programomis. Talpi 4,100 mAh baterija taip pat leidžia pramogauti keliaujant, o 8 GB atminties pakanka žaidimams, muzikai, video medžiagai ir nuotraukų galerijoms.

„Huawei Ascend G 600“ – naujasis vidutinės klasės telefonas
Išmanusis telefonas „Huawei Ascend G 600“ turi galingą dviejų branduolių procesorių, ilgaamžišką bateriją ir integruotą DTS garso technologiją – visa tai skirta pramogoms bet kur ir bet kada.

Vidutinės klasės „Huawei Ascend G 600“ yra sukurtas vartotojams, iš savo išmaniojo telefono besitikintiems šiek tiek daugiau. „Android 4.0“ pagrindu veikiančiame įrenginyje integruotas 1,2 GHz dviejų branduolių procesorius su 768 MB RAM ir 4 GB ROM operatyviąja atmintimi užtikrina sklandžią žaidimų, naršymo ir video patirtį. Telefonas pasižymi patraukliais (134 x 67.5 x 10.5 mm) išmatavimais, o 11,43 cm (4,5 colių) ekranas su qHD rezoliucija yra skirtas žiūrėti didelės raiškos nuotraukoms. 2,000 mAh baterija pasižymi ilgu veikimo laiku: budėjimo režime – iki 380 valandų, o kalbant – iki 6 valandų.

Apie „Huawei Device“
„Huawei Device” yra įsitikinę, kad kiekvienas žmogus gali būti informacijos centras, o pasaulis būtų geresnė vieta, jei ryšio ir informacijos barjerai būtų nugriauti. Geras mobiliųjų telefonų portfelis, plačiajuosčio ryšio prietaisai ir namų įrenginiai liudija apie kompanijos dėmesį klientams ir jos įsipareigojimą teikti patogią mobiliojo interneto patirtį pasitelkiant nuolatines inovacijas. Remdamasi sėkminga jau daugiau nei du dešimtmečius vystoma veikla informacijos ir komunikacijos pramonėje, kanalo patirtimi, veiklos pajėgumais ir tarptautinių partnerių ištekliais, „Huawei Device“ transformuojasi iš vienu sandoriu milijonus įrenginių didelėms įmonėms parduodančios kompanijos į prekės ženklą „iš verslo į žmones“, tiesiogiai parduodama įrenginius milijonams žmonių. 2011 m. pabaigoje kompanijos produktai buvo parduodami daugiau nei 500 operatorių visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite „Huawei Device” svetainėje www.huaweidevice.com

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/%e2%80%9eifa-2012%e2%80%9c-parodoje-pristatytos-%e2%80%9ehuawei%e2%80%9c-naujienos-rudeni-atkeliaus-i-lietuva

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.